top of page

 jongleer Workshop 

workshop 2.jpg

 Jongleren, iedereen heeft het weleens geprobeerd met appels uit de fruitmand, een paar tennisballen of zomaar een paar propjes papier. Jongleren is knap lastig, maar iedereen kan leren jongleren!

 

In de workshop jongleren leer je snel om meerdere ballen hoog te houden. We gaan aan de slag met ringen, kegels, diabolo's en met de welbekende draaiende bordjes. Een workshop jongleren is geschikt voor bedrijfsevenementen, festivals, kinderfeestjes enz. Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Neem nu contact op voor meer informatie!

workshop 3.jpg
workshop 1.jpg
wist je dat.png

 

Als je jongleert vergeet je alle dingen om je heen, ben je in het ‘hier en nu’ en heb je de aandacht volledig op het jongleren gericht. De focus gaat dan even puur en alleen naar het jongleren, wat ontspant. 

lighting-street-light-light-836a691b49e704a0ba2347f5b929f1c9.png
button__edited.png
lighting-street-light-light-836a691b49e704a0ba2347f5b929f1c9.png

Jongleren je hersencapaciteit vergroot en stress verminderd? Onderzoek heeft aangetoond dat er een directe relatie is tussen de oog-handcoördinatie en het vermogen tot lezen en schrijven. Door te jongleren verbetert je concentratievermogen én je doorzettingsvermogen! Ook maakt het je doelbewuster. Je hebt een duidelijk doel voor ogen namelijk: 'Het in de lucht willen houden van meerdere ballen'. 

Ezra Veldman: "Jongleren is mijn passie. Als ik aan het oefenen ben voor een nieuwe jongleer truc kan ik zo maar uren achter elkaar bezig blijven. Zonder ook maar één tel afgeleid te zijn, gek he?"

B3755ACF-960C-49A3-B517-2BD380C7A1F8.jpg
_jongleren is mijn passie_.png

Wil je alvast beginnen met oefenen? Ik heb een video openbaar staan waarin ik uitleg hoe je kunt beginnen met 3 en 4 ballen te jongleren. Succes!

video border.png
bottom of page