top of page

Diabolo en jongleer act inhuren

IMG_6777.jpg
_DSC3850 Kopie.jpg

Bij Ezra bent u aan het juiste adres voor een diabolo en/of jongleer show. Hij houd tot 4 diabolo's in de lucht en beheerst de meest dynamische trucs. Een podiumact van Ezra is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Denk aan bedrijfsfeesten, clubfeesten, gala's, dinner shows en nog veel meer. Boek jongleur Ezra en verbaas uw gasten! 

website 22.png

Een professioneel diabolo jongleur voor uw speciale gelegenheid. Ezra Veldman is de absolute top als het gaat om diabolo’s. Hij kwam tot de halve finale in Holland’s Got Talent en heeft al verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen in Frankrijk, Duitsland en Spanje voor zijn spectaculaire diabolo act. Ezra zijn stijl is ook aan te passen op uw evenement thema. 

Anker 1

Jongleur inhuren voor uw event! Een jongleer act van rasentertainer Ezra zal uw gasten verbazen over de kunst van het jongleren. Hij jongleert onder andere met ringen, kegels en ballen. Ook is het mogelijk om Ezra in te zetten als mobiel entertainment op bijvoorbeeld uw bedrijfsevenement of festival.

website banner 4.png

Een show in het donker is Ezra niets te veel. Bent u op zoek naar een spectaculaire jongleer show in het donker? Dan is de licht en vuur show wellicht een fantastische aanvulling op uw gelegenheid of evenement! In deze show komen alle jongleer materialen terug in licht én vuur vorm.  

banner fb show final.jpg

led en vuur show inhuren?

Neem nu contact op

Wilt u meer informatie of uitleg over het inhuren van een jongleur op uw evenement? Neem contact op via het contactformulier en Ik geef u zo snel mogelijk antwoord!

info@ezraveldman.nl

+31 6 34749729

  • Ezra Veldman Facebook
  • Ezra Veldman Instagram
  • Ezra Veldman YouTube

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page